06-30-991-6896


Budapest-en autóüveg és szélvédő javítás és kereskedelem..

Szélvédő javítás

A mai válságos időszak egyik kényszer szüleménye az, hogy cégünk is kénytelen

szélvédő javítással foglalkozni!

Szélvédő javítás?                  Kérjen visszahívást!

 

Szélvédő javításon a köznyelv azt érti, ha egy kavics felverődik, akkor egy arra alkalmasnak látszó helyen pl.: parkoló, egy ember valamit csinál a szélvédőnkkel, amit még a sokszor műszaki vénával rendelkező, szélvédő javíttató sem ért! Vizsgáljuk meg hát, mi is történik ilyenkor!

A parkolóban elhelyezkedő szélvédő javítót nevezzük innentől fogva szakinak és a javítandó szélvédőt pedig autóüvegnek, vagy annak, ami szélvédőnek!

Tehát a szaki a szélvédőt szemre vételezi, az azon található sérülés mértékét bekalibrálja és kijelenti a tényt miszerint a szélvédő sérülése olyan mértékű, hogy javítható, vagy nem-persze én még nem találkoztam olyan szakival, aki ne próbálta volna megjavítania egy szélvédő bármely repedését, még akkor is, ha az a szélvédő teljes hosszában vagy a szélvédő teljes szélességében is átfut!

Na, most ha javítható a szélvédő, akkor jön a mágia, amennyiben csak egy kavics felverődésről van szó a menet a következő: a kavicsfelverődést kitisztítja a szakink a szélvédő felső rétegében egy elektromos eszközzel, amely leginkább egy fogfúróra emlékeztet –de nem az- még pediglen oly mértékig, hogy a szélvédőre felhelyezendő készség alsó szélvédőhöz közel eső vége pontosan rá tudjon ülni a keletkezett lyukra!

Szélvédő javítás?                         Kérjen visszahívást!

 

A készség felhelyezését követően, felülről, tehát nem a szélvédőhöz eső vége felöl belecseppent egy kevés műgyantát, amit ennek a készségnek a segítségével a szélvédő sérülésébe bele présel, közben ellenkező oldalról-utas fülke-meg melegíti a szélvédőt azon a részen ahol a kavics felverődés található! Miután felmelegítette a préselést fokozza, a szélvédőn elhelyezett berendezés segítségével! Amennyiben a sérülés felvette a maximális anyag mennyiséget a berendezést a szélvédőről leveszi és a tapadó korongokkal felszerelt UV lámpát ráteszi a szélvédőre abból a célból, hogy a befecskendezett anyagot a szélvédő javítása után kikeményítse.

Természetesen nem minden szélvédő sérülés javítható így a repedések és a mai 5 Ft-os érménél nagyobb, valamint a szélvédőn régóta meglévő sérülések nem, vagy csak oly módon javíthatók, amik látszani fognak a későbbiekben is!

Ilyenkor a szélvédőt cserélni kell  amiben cégünk áll rendelkezésére!

Szélvédő javítás?                            Kérjen visszahívást!

Ksznjk, hogy megltogatta oldalunkat!
Megajndkozzuk n 3000Ft-al
Ha most telefonl 3000Ft kedvezmnyt kap vsrlsbl
Powered by Autience